Goldfilled basismateriaal

Om goldfilled sieraden te maken heb je allereerst goldfilled basismateriaal nodig, hiermee bedoelen we goldfilled sluitingen, kettelstiften, knijpkralen , knijpkraal verbergers etc.  Goldfilled basismaterialen hebben een laag van 10, 12 of 14 karaat goud, dat mechanisch door hitte en druk aan een basismetaal wordt verbonden. De dikte van het goud moet minimaal  1/20 ste deel van het totale gewicht uitmaken. Goldfilled basismaterialen hebben een veel dikkere laag goud dan bijvoorbeeld vergulde of goldplated basismaterialen, dat wel tot 100 keer dunner kan zijn!  Bij juist gebruik van uw zelf gemaakte sieraad zal het laagje er niet afslijten en lang meegaan.

Assortiment goldfilled basismateriaal

Bij Sparklz hebben we een groot assortiment goldfilled basismaterialen, goldfilled sluitingen, knijpkralen, kettelstiften en nog veel meer!  Kortom voldoende om een prachtig sieraad te maken met goldfilled producten. Ook leuk in het assortiment goldfilled basismateriaal zijn de oorknopjes van 14 karaat goldfilled, compleet met oogje om bijvoorbeeld een mooie edelsteen aan te bevestigen. Elegant in eenvoud!


Goldfilled basismateriaal bestellen bij Sparklz

De goldfilled producten zijn gemakkelijk te bestellen via onze website, ook beschikken wij over verschillende betaalmethoden. De artikelen zijn op voorraad waardoor we snel uw bestelling kunnen verzenden en uw bestelling snel bij u thuis geleverd wordt. Als u een speciale wens heeft met betrekking tot goldfilled basismaterialen, dan vernemen wij dat graag en gaan we voor u op zoek of het product te leveren is. We zijn telefonisch slecht bereikbaar aangezien we een beperkte bezetting hebben. Alvast bedankt voor uw begrip! U kunt ons het beste bereiken via e-mail: info@sparklz.nl of een bericht via onze website.

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »