Rose goldfilled

Rose goldfilled wordt gemaakt van een goud en koper legering + een vleugje zilver. Aangezien koper  een gewaagde roze-oranje kleur heeft en het toevoegen van deze legering aan goud en zilver geeft het goud een mooie roze goud kleur. Rose goldfilled bestaat uit 75% goud, 22,5% koper en het resterende percentage bestaat uit zilver. De variërende percentage koper dat  wordt gebruikt bepaalt de kleur van het goud. Hoe meer koper die wordt gebruikt, hoe sterker de roze kleur.

Er bestaat niet zoiets als pure rose goldfilled, omdat rose goldfilled een legering is van goud, koper en zilver. Wel karakteristiek is dat ook het rose goldfilled laagje tenminste 1/20ste deel van het totale gewicht uitmaakt.


Zelf sieraden maken met rose goldfilled  

Draad, basismateriaal en kralen zijn allemaal verkrijgbaar in rose goldfilled. Onze rose goldfilled sieraad onderdelen zien er net uit als echt rosegoud, maar zijn veel scherper geprijsd. Gebruik deze onderdelen voor het maken van oorbellen, armbanden en kettingen. Ze hebben een prachtige, warme uitstraling.

Rose goldfilled bestellen bij Sparklz

Rose goldfilled materialen zijn gemakkelijk te bestellen via onze website, ook beschikken wij over verschillende betaalmethoden. De artikelen zijn op voorraad waardoor we snel uw bestelling kunnen verzenden en uw bestelling snel bij u thuis geleverd wordt. Als u een speciale wensen heeft met betrekking tot rose goldfilled  dan vernemen wij dat graag en gaan we voor u op zoek of het product te leveren is. We zijn telefonisch slecht bereikbaar aangezien we een beperkte bezetting hebben. Alvast bedankt voor uw begrip! U kunt ons het beste bereiken via e-mail: info@sparklz.nl of een bericht via onze website.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »