Glaskralen

Kralen van glas zijn er in een enorme verscheidenheid aan kleuren en vormen. Glazen kralen worden zowel machinaal als handmatig gemaakt. In alle gevallen wordt het glas eerst verhit totdat het smelt. Daarna wordt het gevormd en vervolgens langzaam afgekoeld, of 'getemperd'. Dit betekent dat de spanningen uniform over het glas verdeeld worden voordat het helemaal hard is. Glas dat niet goed is getemperd kan zelfs maanden nadat het gemaakt is plotseling en spontaan barsten. 

Glaskralen kopen bij Sparklz

In ons assortiment hebben wij een grote verscheidenheid aan glaskralen opgenomen. Chinese, Tsjechische kralen, rocailles en nog véél meer! En hoe zijn glaskralen dan eigenlijk te onderscheiden van andere materialen? Glaskralen voelen koel aan, zijn betrekkelijk zwaar en geven een tinkelend geluid wanneer je ze tegen elkaar tikt! 

Sieraden maken met glaskralen

 

Vind je in ons assortiment niet de glaskralen die je zoekt? Stuur gerust een mailtje naar info@sparklz.nl. Zoals aangegeven, er zijn simpelweg teveel soorten glaskralen volledig op voorraad te nemen, maar we kunnen altijd hetgeen dat je wenst speciaal voor je bestellen! 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »