Khéops par Puca® kralen

Puca is een sieraden ontwerper uit Parijs, omdat zij voor haar creaties niet de juiste kralen kon vinden om haar sieradenlijn te verfraaien, ontwierp ze haar eigen kralen! Bij deze dan ook de introductie van de driehoekige tweegats kralen: Khéops® par Puca®, een nieuw symbool van Franse elegantie!  Deze mooie kleine geometrische kralen van 6 mm hebben twee nuttige gaten en deze kralen kunnen worden gebruikt op vele verschillende manieren. Kortom een chique innovatieve kraal!

Kleuren Khéops par Puca kralen

Het kleurenpalet van de Khéops par Puca kralen is enorm, helaas kunnen we niet alles bieden maar wij hopen de keus snel uit te kunnen breiden. De kralen zijn 6 mm en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals bijvoorbeeld opaque (niet-transparant), pastel of chalk (mattige uitstraling). De kralen zijn zeer geschikt om te verwerken in allerlei ontwerpen en gaan goed samen met andere populaire kralen van dit moment!

Sieraden maken met Khéops par Puca kralen

Je kan oneindig veel soorten sieraden maken met Khéops par Puca kralen, oorbellen, armbanden, kettingen of zelfs ringen. Vindt u in ons assortiment niet kleur kralen die u zoekt? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]. Het assortiment Khéops par Puca is te groot om volledig op voorraad te nemen, maar we kunnen altijd hetgeen dat u wenst speciaal voor u bestellen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »