MATUBO 7/0 kralen

MATUBO ™ zijn Tsjechische glazen kralen met de meest bonte kleuren en afwerkingen, breng u innovatieve kralen  ideeën tot leven met deze prachtige kralen. Laat u meeslepen door een gevarieerd aanbod van kleuren, unieke vorm en prachtige afwerkingen.  Top kwaliteit rocailles gemaakt met dezelfde techniek als ‘pressed beads’ uit Tsjechië! Tsjechische rocailles met en regelmatige vorm en grootte. Dankzij de technologie zijn de afmetingen altijd gelijk, 3,5 mm en een rijggat van 1,6 mm. 

 

Kleuren Matubo 7/0 kralen

Het kleurenpalet van de Matubo kralen is enorm, ons assortiment Matubo 7/0 bevat maar liefst meer dan 50 kleuren!  De kralen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals bijvoorbeeld opaque (niet-transparant), pastel of chalk (mattige uitstraling), picasso en nog veel meer! De kralen zijn zeer geschikt om te verwerken in allerlei ontwerpen en gaan goed samen met andere populaire kralen van dit moment! 

 

Sieraden maken met Matubo 7/0 kralen

Je kan oneindig veel soorten sieraden maken met Matubo 7/0 kralen, oorbellen, armbanden, kettingen of zelfs ringen. Vindt u in ons assortiment niet de kralen die u zoekt? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] Het assortiment Matubo kralen  is te groot om volledig op voorraad te nemen, maar we kunnen altijd hetgeen dat u wenst speciaal voor u bestellen!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »