Metalen kralen & bedeltjes

Sommige kralen en bedeltjes bestaan helemaal uit een soort onedel metaal, zoals koper, messing of aluminium. Deze kralen en bedeltjes worden verkocht onder de noemer 'metalen kralen'. Dit zijn kralen en bedeljes van onedele metalen!

Onedele metalen kralen en bedeltjes kopen bij Sparklz

Kralen en bedeltjes van onedele metalen worden bij Sparklz aangeduid als goud- en zilverkleurig. De meeste kralen en bedeltjes zijn in verhouding licht, omdat ze hol zijn. Maar ze zijn wel zwaarder dan vergelijkbare kralen van 'gemetalliseerd plastic', dat wil zeggen plastic kralen met een metalen laagje. Ook deze kralen staan in deze categorie. 

Goedkope bedeltjes en kralen kopen bij sparklz

Bij Sparklz vind je goedkope bedeltjes en kralen van onedele metalen, zo zijn er bedeltjes zilver of bedeltjes goud. Daar bedoelen we bij Sparklz zilverkleurige bedeltjes of goudkleurige bedeltjes mee. 

Sieraden maken met metalen kralen en bedeltjes 

 

Je kan oneindig veel soorten sieraden maken met metalen kralen en bedeltjes. Vind je in ons assortiment niet kleur kralen die je zoekt? Stuur gerust een mailtje naar info@sparklz.nl. Wellicht kunnen wij hetgeen dat je wenst speciaal bestellen!

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »