Wubbers®

Wij raden u aan om te werken met de populaire Wubbers sieraden tangen. Het zelf ontwerpen en vervaardigen van sieraden vraagt gewoon om het beste gereedschap! Deze tangen zijn exclusief verkrijgbaar bij Sparklz!

Wubbers is een sieraden tangen lijn speciaal ontworpen voor de (semi) professionele sieradenmaker of maakster. De speciale vormgeving is ergonomisch en speciaal ontwikkeld om goed in de hand te liggen en plezierig blijft om mee te werken als u wat intensiever sieraden maakt.

Alle Wubbers tangen zijn handgemaakt en met de hand afgewerkt. De comfortabele tangen hebben een foam grip en de kaken van de tangen zijn zijdezacht afgewerkt om zo beschadigingen aan uw sieraad te voorkomen.

Keuze uit verschillende series Wubbers® tangen

De Wubbers tangen zijn verkrijgbaar in verschillende series, zoals Baby Wubbers, Classic Wubbers en designers series zoals: Looping Pliers, Triangle Mandrels, Square Mandrels, Oval Mandrels en Round Mandrels . Allemaal uniek in hun ontwerp en uitvoering. Van small tot large, speciaal geschikt voor het werken met draad en zelfs plaatmateriaal. Uw handige sieraden tang voor de techniek  ‘wire wrapping’ oftewel draadsieraden. Of bijvoorbeeld voor het zelfmaken van (montage)ringen. Zoveel variatie mogelijkheden, laat uw fantasie spreken!


Wubbers® sieraden tangen bestellen bij Sparklz

Wubbers tangen zijn gemakkelijk te bestellen via onze website, de tangen zijn op voorraad en doordat wij beschikken over verschillende betaalmethoden kan de bestelling snel geleverd worden.  Als u een speciale wenst heeft  of een vraag met betrekking tot een Wubbers product, dan vernemen wij dat graag.  U kunt ons het beste bereiken via e-mail: info@sparklz.nl of een bericht via onze website.

Zie ook onze pagina speciaal gebasseerd op Wubbers® sieraden tangen. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »