Perles par Puca®

Khéops® kralen 6 mm Crystal (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Crystal (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.
€3,90

Khéops® kralen 6 mm Jet (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Jet (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.
€3,90

Khéops® kralen 6 mm Light Gold Matte (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Light Gold Matte (10 gram), verpakt in een bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.
€4,90

Khéops® kralen 6 mm Pastel Emerald (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Emerald (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.
€4,90

Khéops® kralen 6 mm Pastel Light Azore (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Light Azore (10 gram), verpakt in een bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszi
€4,90

Khéops® kralen 6 mm Pastel Light Lila (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Light Lilac/Rose (10 gram), verpakt in een bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekzijde.
€4,90

Khéops® kralen 6 mm Pastel Light Sapphire (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Light Sapphire (10 gram), verpakt in een bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekzijde.
€4,90

Khéops® kralen 6 mm Pastel Olivine (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Olivine (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.
€4,90

Khéops® kralen 6 mm Pastel Petrol (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Petrol (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.
€4,90

Khéops® kralen 6 mm Pastel Pink (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Pink (10 gram) verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.
€4,90

Khéops® kralen 6 mm Pastel White (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel White (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. Deze kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.
€4,90
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »