Perles par Puca®

Khéops® kralen 6 mm Crystal (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Crystal (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.

Khéops® kralen 6 mm Jet (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Jet (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.

Khéops® kralen 6 mm Light Gold Matte (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Light Gold Matte (10 gram), verpakt in een bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.

Khéops® kralen 6 mm Pastel Emerald (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Emerald (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.

Khéops® kralen 6 mm Pastel Light Azore (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Light Azore (10 gram), verpakt in een bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszi

Khéops® kralen 6 mm Pastel Light Lila (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Light Lilac/Rose (10 gram), verpakt in een bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekzijde.

Khéops® kralen 6 mm Pastel Light Sapphire (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Light Sapphire (10 gram), verpakt in een bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekzijde.

Khéops® kralen 6 mm Pastel Olivine (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Olivine (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.

Khéops® kralen 6 mm Pastel Petrol (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Petrol (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.

Khéops® kralen 6 mm Pastel Pink (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel Pink (10 gram) verpakt in een handige bewaar tube. De kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.

Khéops® kralen 6 mm Pastel White (10 gram)

Khéops® par Puca® kralen 6 mm Pastel White (10 gram), verpakt in een handige bewaar tube. Deze kralen zijn driehoekig van vorm en hebben als bijzonderheid dat ze 2 rijen gaten hebben in de bodem die verder doorlopen tot de zijkant van elke driehoekszijde.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »