Verzenden & retouren

Alles over verzenden & retouren

 

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling bij elkaar gezocht, netjes verpakt en direct verzonden zodat het (in de meeste gevallen) al de volgende dag bij u bezorgd wordt. Het komt echter voor dat het ook een dagje langer duurt. Houdt ook rekening met weekenden en feestdagen! Dan is de postbezorging anders dan u gewend bent. 
 
Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met alle bestel- en betaalgegevens (indien er sprake is van vooruitbetaling). Controleer de gegevens goed, mocht u geen e-mail hebben ontvangen, neem dan contact op met ons.
 
Sparklz edelsteen kralen worden verzonden met gerenomeerde vervoerders!
 

Verzendmethodes en kosten (NL)

 

Standaard NL € 2,95

Geen extra services. Vanaf € 35,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

Brievenbuspakje (NL) € 4,35

Hiermee wordt bedoeld het brievenbuspakje met een Track & Trace code. Het brievenbuspakje wordt doorgaans binnen één werkdag in Nederland bezorgd, ook op zaterdag. De bezorging van het brievenbuspakje kan plaatsvinden tussen 9:00 en 18:00 uur. Het pakje past door de brievenbus, u hoeft niet thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen. 

Ophalen bij Sparklz € 0,00

U kunt uw bestelling zelf ophalen in Alkmaar. Afhalen is mogelijk op dinsdagavond tussen 19:00-21:00 uur en op afspraak. 

Ophalen bij PostNL locatie € 7,20

Niet altijd thuis en toch gebruik willen maken van snelle levering door de PostNL? U kunt een afhaalpunt bij u in de buurt kiezen. Handig voor als u overdag niet thuis bent om uw pakket in ontvangst te nemen. Of als u na uw werk nog even het pakketje wilt meenemen.

Naast postkantoren zijn er tegenwoordig veel meer afhaalpunten zoals bijvoorbeeld supermarkten. Tijdens het bestelproces ziet u heel gemakkelijk welke afhaalpunten er bij u in de buurt beschikbaar zijn.

 

Verzendmethodes en kosten (EU + Curaçao)

Standaard EU € 6,65

Geen extra services. Vanaf € 75,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! 

[Pakketpost] Bezorgd thuis of op het werk € 9,00

Pakketpost voor de EU. Uw pakket is standaard verzekerd tot een inkoopwaarde van € 500. Doorgaans is pakketpost ook sneller dan de optie 'Standaard EU'. (Deze optie geldt niet voor Curaçao.) 

 

Retourneren: 

Niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Dat is vervelend om te horen, wij doen daar graag iets aan! Sparklz streeft ernaar een goede service voor haar producten en verzending te verzorgen.

Een product retouneren binnen uw 14 dagen retourrecht?
Meld u uw retour na ontvangst van uw bestelling aan binnen 14 kalenderdagen, daarna heeft u nogmaals 14 kalenderdagen om het product terug te sturen. Na het retour ontvangen ontvangt u het  aankoopbedrag inclusief - indien van toepassing - de verzendkosten terug binnen 14 werkdagen.  

Het product dient ongebruikt, schoon, compleet, onbeschadigd, bij voorkeur inclusief originele verpakking en voldoende gefrankeerd terug worden verzonden naar Sparklz.nl. Indien het product zichtbaar gebruikt is en niet meer opnieuw verkocht kan worden als nieuw of 2e hands brengen wij een waardevermindering (80% van de product prijs) in rekening.

Vooraf melden:
We vragen u uw retour vooraf te melden aan Sparklz.nl, dit kan schriftelijk per mail [email protected] Vermeld altijd uw ordernummer. Na het melden van de retour heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling / de producten retour te sturen.

Retourstappen:


1. Print het retour formulier uit, vul deze naar waarheid in en voeg deze toe aan de retour zending: Europees Formulier voor Herroeping


2. De kosten en het risico van het retour verzenden van de producten komen geheel voor rekening van de consument of klant indien er sprake is van een deel annulering. U moet kunnen aantonen wanneer u de retour zending heeft verzonden, bewaar uw verzendbewijs daarom altijd goed.


3. Brievenbus indien uw retour door de brievenbus past (3,0 cm hoog) kunt u het versturen via PostNL 
Retour Adres: 
Sparklz
t.a.v. Miranda Verburg
Asterstraat 3
1815 XP  ALKMAAR


 

 

LET OP: Er zijn bepaalde producten waarbij pakketpost in rekening wordt gebracht. Dit staat aangegeven bij de betreffende producten.

 

 

 

Ophalen bij PostNL locatie € 7,95

Zelf kiezen waar u uw bestelling laat bezorgen. Zo kunt u een afhaalpunt bij u in de buurt kiezen. Naast postkantoren zijn er ook afhaalpunten in bijvoorbeeld uw favoriete supermarkt. Op onze site kiest u bij deze verzendmethode eenvoudig het afhaalpunt bij u in de buurt! 

Bezorging door PostNL vindt plaats op dinsdag t/m zaterdag. De bestelling wordt tot 2 weken na bezorging bewaard op het afhaalpunt. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »