Gold filled kralen

Gold filled kralen zijn er in vele vormen en maten!  Elegante kralen, tijdloze kralen. Ze zijn er in het rond, vierkant, ovaal of een totaal andere vorm! Ook de gold filled kralen zijn voorzien van een laag van 10, 12 of 14 karaat goud, dat mechanisch door hitte en druk aan een basismetaal is verbonden. De dikte van het goud moet minimaal  1/20 ste deel van het totale gewicht uitmaken. Gold filled kralen hebben een veel dikkere laag goud dan bijvoorbeeld vergulde of gold plated kralen, dat wel tot 100 keer dunner kan zijn!  Dit levert een mooie - en betaalbare - kwaliteit op die goed wordt verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan goud.

Mooie – betaalbare – gold filled kralen

Bij Sparklz hebben we een breed scala aan kralen. Met deze kralen maak je professionele duurzame sieraden. Je kan ervan uitgaan dat ze van een goede kwaliteit zijn!  Zo geeft u uw zelfgemaakte sieraad een uitstraling en kwaliteit van een massief gouden sieraad voor minder geld. Tevens verkopen we voordeelverpakkingen gold filled kralen in  2,5 en 3 mm ‘smooth’. Universele en betaalbare kralen die bijna overal bij passen.

Gold filled kralen bestellen bij Sparklz

De kralen zijn gemakkelijk te bestellen via onze website, ook beschikken wij over verschillende betaalmethoden. De artikelen zijn op voorraad waardoor we snel uw bestelling kunnen verzenden en uw bestelling snel bij u thuis geleverd wordt. Als u een speciale wens heeft met betrekking tot gold filled kralen, dan vernemen wij dat graag en gaan we voor u op zoek of het product te leveren is. We zijn telefonisch slecht bereikbaar aangezien we een beperkte bezetting hebben. Alvast bedankt voor uw begrip! U kunt ons het beste bereiken via e-mail: [email protected] of een bericht via onze website.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »