Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Silver filled

  Relatief nieuw zijn producten die worden aangeduid met de term ‘silver filled'. Afkomstig uit Amerika en is ontwikkeld als reactie op de hoge zilverprijzen. Silver filled is een goede kwaliteit verzilverd draad, kralen en sieraad onderdelen volgens het zelfde procedé als ‘goldfilled’. Er is echter niet ‘wettelijk’ vastgelegd wat het perc Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Relatief nieuw zijn producten die worden aangeduid met de term ‘silver filled'. Afkomstig uit Amerika en is ontwikkeld als reactie op de hoge zilverprijzen. Silver filled is een goede kwaliteit verzilverd draad, kralen en sieraad onderdelen volgens het zelfde procedé als ‘goldfilled’. Er is echter niet ‘wettelijk’ vastgelegd wat het percentage zilver hoort te zijn, zoals bij goldfilled (1/20ste deel). Er zit wel een dikkere zilverlaag om de kern van een koperlegering dan zilverplated of verzilverde materialen!  De meest voorkomende verhouding zilver bij silver filled is:  1/10, dwz 10% van het totaal gewicht moet bestaan uit zilver.

  Werken met silver filled producten

  Het werken met deze sieraad onderdelen en draad gaat eigenlijk hetzelfde als met 925 zilveren producten. Het laagje zilver dat op het basismetaal zit is 100 dikker dan zilverplated of verzilverde onderdelen. Dat houdt in dat het laagje er niet af slijt en dat uw sieraad dezelfde uitstraling krijgt als een ‘echt’ zilveren sieraad. Een betaalbaar alternatief voor 925 zilver! Het materiaal kan echter net als 925 zilver zwart uitslaan, dit is te verhelpen door het opwrijven van het materiaal met een polijstdoekje.

  Silver filled bestellen bij Sparklz

  Producten die u op onze website aantreft zijn met zorg geselecteerd om in uw sieraad te worden verwerkt, doordat wij beschikken over verschillende betaalmethoden kunt u snel beschikken over silver filled producten, daar wij alles uit voorraad leveren.  Als u een speciale wenst heeft  of een vraag heeft, dan vernemen wij dat graag. U kunt ons het beste bereiken via e-mail: [email protected] of een bericht via onze website.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »