Miyuki Delica 11/0

Geen producten gevonden...

Miyuki Delica Beads© (Miyuki Delica kralen) is de merknaam voor cilinder kralen gemaakt door Miyuki uit Japan. De naam is afgeleid van het Engelse woord delicaat. De kralen zijn uniform van formaat en hebben grote gaten om indien noodzakelijk meer dan een draad door te voeren. Ideaal dus voor uw weefgetouw kralen projecten! Er zijn vele fabrikanten in de wereld die mini glaskraaltjes maken, bijvoorbeeld in India en China, maar die kunnen niet op tegen de superkwaliteit uit Japan. Overigens kent Japan meerdere fabrikanten die deze topkwaliteit leveren, maar wereldwijd staat Miyuki aan de top.

Kleuren en afwerking Miyuki delica kralen 11/0


Zoveel kleurtinten en verschillende afwerkingen, er zijn wel honderden tinten/afwerkingen om uit te kiezen! Maar wist je dat er aan de basis van deze ruime keus een vrij kleine reeks transparante en dekkende glaskraaltjes ten grondslag liggen? Juist door de verschillende afwerkingen op deze basis reeks onstaan de honderden verschillende soorten. Denk aan AB, Luster, Silver Lined, Opaque en nog veel meer!


Sieraden maken met Miyuki delica kralen


De Miyuki delica kralen zijn zeer geschikt voor weven, met of zonder weefgetouw!  Miyuki heeft een zeer uitgebreid assortiment in soorten, maten en.....kleuren!! Vindt u in ons assortiment niet de Miyuki kralen die u zoekt? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] Het assortiment Miyuki delica kralen is te groot om volledig op voorraad te nemen, maar we kunnen altijd hetgeen dat u wenst speciaal voor u bestellen! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »